Stuhr Import

Stuhr Import er en part af Stuhr Event Group, der foruden Stuhr Import består af Stuhr Vine der distribuerer vine Engros fra alle egne af verden.
Stuhr Event Group tilbyder gennem Stuhr Event både nationale og internationale sportsarrangementer.
Vi tilbyder naturligvis også vin smagninger og specielt er Meukow Cognac blevet en af de populære smagninger vi tilbyder både ved virksomheds event og privat events. De seneste 10 år har Meukow Golf indtaget en stor aktivitet.
Nyd vores præsentation af Meukow Cognac på dette Website og indhent tilbud på levering af en af verdens bedste cognacs.


barrels 

Meukow Cognac

Den med panteren

Meukow Cognac er en gammel og anerkendt producent af Cognac. Virksomheden blive grundlagt af to russiske brødre tilbage i 1862. De var tidligere blevet sendt til Cognac af den russiske Zar Alexander II, med henblik på at købe Cognac til det russiske hof. Efter et par ture blev de, og etablerede deres eget cognachus.

Siden da er Meukow blevet overtaget af familien Coste som står bag CDG International. Meukow’s kendetegn er panteren der blevet skabt af den nuværende ejer medio 90’erne.

Hos Meukow arbejder man med et bred portefølje af Cognac’er. Huset er meget kvalitetsbevidst og alle 
Cognac typer er fadlagret markant længere end cognac lovgivningen kræver.

Meukow Cognac har også sikret sig en position på visse typer af produkter. Man har igennem de senere år foretaget store lanceringer som Meukow Vanilla og Meukow 90 Proof.

Den seneste meget spændende lancering er Meukow Xpresso. Her er tale om produkter, som er udviklet specielt til specifikke segmenter. Meukow har stor succes og deres produkter eksporteres til store dele af verden. Meukow Cognac har modtaget et stort antal medaljer og flotte anerkendelser

img1 img2 

Joly Champagne

Distributør Danmark

v/Stuhr Import

Stuhr Event Group

TLf. 25468293

INTET SALG TIL PRIVATE

Se priser hos  Stuhr-vine.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.